Mike Colter op Netflix

  Op zoek naar Mike Colter op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Mike Colter speel die je kunt kijken.


  • Tiny Creatures

   Sinds 7 augustus nieuwe afleveringen

   Kleine dieren in de VS beleven grote avonturen in een dramatische natuurserie die hun verborgen werelden en epische overlevingsverhalen verkent.

  • Seis Manos

   Sinds 3 oktober nieuwe afleveringen

   Weeskinderen die zijn opgevoed door een meester in vechtsporten, belanden in een mysterie vol demonische krachten, drugskartels, oude rituelen en bloedoffers.

  • Marvel's Jessica Jones

   Sinds 16 juni nieuwe afleveringen

   Gekweld door een traumatisch verleden benut Jessica Jones haar talent als privédetective om haar belager te vinden, voordat hij in Hell's Kitchen meer kwaad aanricht.

  • Extinction

   Sinds 27 juli op Netflix

   Een familieman wordt geplaagd door dromen over een invasie van aliens. Zijn nachtmerrie wordt bewaarheid als een buitenaardse kracht mensen op aarde begint uit te roeien.

  • Marvel's Luke Cage

   Sinds 22 juni nieuwe afleveringen

   Een onkwetsbare ex-gedetineerde met een hoodie vecht om zijn naam te zuiveren en zijn buurt te redden. Hij zocht geen ruzie, maar de mensen hebben een held nodig.

  • Marvel's The Defenders

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist gaan de strijd aan met gemeenschappelijke vijanden wanneer New York wordt bedreigd door een duistere samenzwering.

  • Men in Black 3

   Sinds 3 maart op Netflix

   Als de aarde bedreigd wordt door aliens reist Agent J terug in de tijd om met de veel jongere Agent K de geschiedenis te herschrijven.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.