Michelle Jenner op Netflix

  Op zoek naar Michelle Jenner op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Michelle Jenner speel die je kunt kijken.


  • The Idhun Chronicles

   Sinds 8 januari nieuwe afleveringen

   Een verweesde jongen vecht tegen de moordenaars van zijn ouders om een planeet te redden. Hij ontdekt een nieuwe wereld vol gevaar en wonderen.

  • Michael McIntyre: Showman

   Sinds 15 september op Netflix

   De charmante comedian Michael McIntyre praat in deze stand-upspecial over familie, technologie, haaien, accenten en die keer dat hij dacht dat hij een wereldleider was.

  • Ted en het geheim van koning Midas

   Sinds 15 november op Netflix

   Een ontdekkingsreiziger probeert met zijn gemummificeerde sidekick de liefde van zijn leven te redden en de gouden geheimen achter de Midas Papyrus te ontrafelen.

  • Gun City

   Sinds 31 oktober op Netflix

   Tijdens rellen tussen politie en anarchisten in Barcelona wil een agent via beide partijen achterhalen wie wapens heeft gestolen en een burgeroorlog zou kunnen starten.

  • La Catedral del Mar

   Sinds 31 augustus nieuwe afleveringen

   In het 14e-eeuwse Barcelona is een horige vastberaden om rijkdom en vrijheid te bereiken, maar stuit daarbij op minachting van de adel en achterdocht van de inquisitie.

  • Tenemos que hablar

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een gelukkige vrouw geniet van haar nieuwe liefde, maar heeft nog wel de scheidingspapieren van haar depressieve ex nodig. En dat is nog niet zo makkelijk.

  • Race naar de maan

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een jongen die de zoon en kleinzoon is van astronauten die van elkaar vervreemd zijn, gaat met de familie op een missie om de maan te redden van een inhalige miljardair.

  • Nuestros Amantes

   Sinds 3 maart op Netflix

   De liefde is nog niet royaal geweest voor hem, totdat hij een vrouw ontmoet in een boekhandel. Enkel daar beginnen ze een relatie, zonder iets van elkaar af te weten.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.