Michael Smiley op Netflix

  Op zoek naar Michael Smiley op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Michael Smiley speel die je kunt kijken.


  • Black Mirror

   Sinds 6 juni nieuwe afleveringen

   Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

  • The Lobster

   Sinds 21 mei op Netflix

   In een nabije toekomst worden singles opgepakt en gedwongen om binnen 45 dagen een partner te vinden, anders worden ze in een dier veranderd en naar het bos verbannen.

  • Luther

   Sinds 31 maart nieuwe afleveringen

   Een toegewijde rechercheur probeert zijn privéleven op de rails te houden terwijl hij moet omgaan met de psychologische factoren die misdaden met zich meebrengen.

  • Birthmarked

   Sinds 28 juni op Netflix

   Een wetenschappelijk stel wil een einde maken aan het nature-nature-debat door drie kinderen op te voeden op een manier die tegen hun genetische aanleg ingaat.

  • Kill List

   Sinds 1 mei op Netflix

   De huurmoordenaar Jay en zijn maat zitten zonder werk en besluiten een routinematige opdracht aan te nemen die steeds weerzinwekkender wordt naarmate Jay doordraait.

  • Rogue One: A Star Wars Story

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een ex-dief leidt een excentrieke groep, waaronder een blinde monnik en een vijandelijke robot, om schema's van een krachtig keizerlijk ruimtestation te stelen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.