Matthew Rhys op Netflix

  Op zoek naar Matthew Rhys op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Matthew Rhys speel die je kunt kijken.


  • The Post

   Sinds 5 december op Netflix

   The Washington Post moet een keuze maken als een rivaliserende krant een primeur binnenhaalt over een decennialange doofpotaffaire waarbij de president is betrokken.

  • Mowgli

   Sinds 7 december op Netflix

   Een weesjongen die in de jungle is opgevoed door dieren neemt zijn lot in eigen hand en gaat de confrontatie aan met een gevaarlijke vijand en zijn menselijke afkomst.

  • Death Comes To Pemberly

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Adapted from P.D. James's sequel to Jane Austen's "Pride and Prejudice," the tale continues as Elizabeth and Darcy celebrate six years of marriage.

  • The Americans

   Sinds 31 mei nieuwe afleveringen

   Dit Koude Oorlog-drama volgt twee getrouwde Russische sleeper-agents die tijdens Ronald Reagans presidentschap vlakbij Washington D.C. wonen.

  • The Scapegoat

   Sinds 3 maart op Netflix

   Na zijn dubbelganger te hebben ontmoet, wordt docent John Standing verleid tot het innemen van zijn plaats aan het hoofd van een aristocratische maar gekwelde familie.

  • The Edge of Love

   Sinds 3 maart op Netflix

   In dit waargebeurde historische drama wordt de Welshe dichter Dylan Thomas heen en weer geslingerd tussen zijn vrijgevochten jeugdliefde en zijn temperamentvolle vrouw.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.