Mark Hamill op Netflix

  Op zoek naar Mark Hamill op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Mark Hamill speel die je kunt kijken.


  • Child's Play

   Sinds 28 januari op Netflix

   In deze remake van de horrorfilm uit de jaren 80 wordt een jongen geterroriseerd door een kwaadaardig geprogrammeerde hightech pop die zelfbewust en moordlustig wordt.

  • The Dark Crystal: Age of Resistance

   Sinds 30 augustus nieuwe afleveringen

   Als op macht beluste opperheren het leven uit de planeet Thra zuigen, vechten dappere Gelflings terug om hun wereld te redden en het duister te verslaan.

  • Knightfall

   Sinds 14 augustus nieuwe afleveringen

   Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.

  • Kulipari: Droomwandelaar

   Sinds 20 november nieuwe afleveringen

   Darel, Koning van de Blauwe Hemel, moet een reddingsoperatie leiden om een Droomwandelaar te redden. Hij laat het dorp achter onder bescherming van de jonge Kulipari.

  • Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi

   Sinds 20 september op Netflix

   Wanneer het restant van het Verzet vlucht voor Kylo Ren en de First Order, gaat Rey op zoek naar Luke Skywalker. Maar die wil niets meer te maken hebben met de Force.

  • Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

   Sinds 25 mei nieuwe afleveringen

   Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. Gemaakt door Guillermo del Toro.

  • Jozef de dromenkoning

   Sinds 3 maart op Netflix

   Hij kan dromen interpreteren en heeft een schitterende gekleurde jas. Jozefs broers zijn hierdoor jaloers in dit geanimeerde bijbelverhaal.

  • Kulipari: Een leger van kikkers

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   In dit heldhaftige en heroïsche verhaal nemen dappere kikkers het op tegen dreigende schorpioenen en spinnen die samen de amfibieën willen verslaan.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.