Mae Whitman op Netflix

  Op zoek naar Mae Whitman op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Mae Whitman speel die je kunt kijken.


  • Good Girls

   Sinds 26 juli nieuwe afleveringen

   Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen.

  • Avatar: The Last Airbender

   Sinds 16 november nieuwe afleveringen

   Zus Katara en broer Sokka wekken de jonge Aang uit een lange winterslaap en ontdekken dat hij een Avatar is. Zijn speciale krachten kunnen de slechte Vuurnatie verslaan.

  • DC Super Hero Girls: Intergalactische spelen

   Sinds 14 december op Netflix

   De superheldinnen gaan weer op een missie om de wereld te redden wanneer schurken de stad aanvallen tijdens een wedstrijd tussen twee scholen.

  • Parenthood

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Four grown siblings juggle parenthood, relationships, careers and more as they cope with life's ups and downs in this drama set in Berkeley, Calif.

  • Duck Butter

   Sinds 1 juli op Netflix

   Twee vrouwen hebben genoeg van oneerlijkheid in relaties en gaan voor 24 uur een intiem experiment aan. Hun romance kent zo zijn problemen naarmate de tijd verstrijkt.

  • Scott Pilgrim vs. the World

   Sinds 3 maart op Netflix

   Scott Pilgrim is helemaal ondersteboven van Ramona maar hij moet wel eerst haar zeven ex-vriendjes te lijf gaan om haar voor zich te winnen.

  • The Jungle Book 2

   Sinds 3 maart op Netflix

   Mowgli mist Baloe en de rest van zijn vriendjes en besluit terug te keren naar de jungle. Maar daar wacht zijn oude aartsvijand Shere Khan hem op.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.