Macarena García op Netflix

  Op zoek naar Macarena García op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Macarena García speel die je kunt kijken.


  • Control Z

   Sinds 22 mei nieuwe afleveringen

   Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.

  • A pesar de todo

   Sinds 3 mei op Netflix

   Nadat hun moeder is overleden, ontdekken vier zussen een schokkend familiegeheim en storten ze zich in een avontuur om de waarheid over hun afkomst te ontdekken.

  • The Ministry of Time

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Drie agenten uit verschillende tijden werken voor de geheime dienst die het verleden van Spanje moet beschermen tegen tijdreizigers die de geschiedenis willen veranderen.

  • Que baje Dios y lo vea

   Sinds 27 april op Netflix

   Een jonge priester coacht een team van onhandige monniken om een voetbaltoernooi te winnen en te voorkomen dat hun klooster wordt omgebouwd tot een hotel.

  • Palmeras en la nieve

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een jonge vrouw wordt nieuwsgierig na het lezen van een oude brief en gaat op weg naar de tropische plantage van haar familie om oude familiegeheimen te ontrafelen.

  • La llamada

   Sinds 3 maart op Netflix

   In deze muzikale comedy komen twee rebelse tienermeiden die van elektronische muziek houden, oog in oog te staan met God in een kamp dat door nonnen wordt gerund.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.