Lauren Lapkus op Netflix

  Op zoek naar Lauren Lapkus op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Lauren Lapkus speel die je kunt kijken.


  • Harvey Girls Forever!

   Sinds 10 januari nieuwe afleveringen

   Kinderen zijn de baas in Harvey Street, waar drie meisjes tegen onrecht strijden, waar je altijd ijsjes kunt eten en waar elke dag zaterdag lijkt.

  • Between Two Ferns: The Movie

   Sinds 20 september op Netflix

   De weinig subtiele Zach Galifianakis gaat met ongemakkelijke vragen op zoek naar beroemde mensen die hij kan interviewen in zijn talkshow zonder budget.

  • Holmes & Watson

   Sinds 27 juli op Netflix

   Als de koningin een mysterieuze doodsbedreiging ontvangt, halen detective Sherlock Holmes en zijn sidekick dr. John Watson rare capriolen uit om de zaak op te lossen.

  • Jurassic World

   Sinds 15 juni op Netflix

   Een dinosauruspretpark probeert toeristen te trekken met een sterke nieuwe aanwinst. Maar dan ontsnapt een dodelijke reus en terroriseert het eiland.

  • LEGO Jurassic World: The Indominus Escape

   Sinds 3 maart op Netflix

   De wetenschappers van Jurassic World maken een fascinerend, doodeng wezen dat dol is op hotdogs. Maar wat gebeurt er als de hotdogs op zijn?

  • Opening Night

   Sinds 3 maart op Netflix

   Ooit was Nick een rijzende ster op Broadway, maar nu is hij de eeuwig gekwelde productiemanager van een nieuwe musical met eendagsvliegen uit de rockmuziek.

  • Netflix Presents: The Characters

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   We vroegen acht veelbelovende comedians wat hun allergekste sketch en improvisatie-act is. Dat resulteerde in een nieuwe en unieke comedyserie.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.