Kiron Kher op Netflix

  Op zoek naar Kiron Kher op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Kiron Kher speel die je kunt kijken.


  • Main Hoon Na

   Sinds 18 januari op Netflix

   Majoor Ram Prasad Sharma wil met project Mission Milaap zorgen voor vrede tussen twee landen. Maar de slechte Raghavan doet er alles aan om het vredesproces te stoppen.

  • Action Replayy

   Sinds 31 mei op Netflix

   Vipul Amrutlal Shah directs this sci-fi rom-com that stars Akshay Kumar and Aishwarya Rai as Kishen and Mala, a married couple who are so miserable, they inspire their son, Bunty, to go back in time and make his parents fall in love.

  • Singh Is Kinng

   Sinds 21 mei op Netflix

   Door een vreemde samenloop van omstandigheden wordt een zachtaardige sukkel de baas van een machtige bende. Hij probeert zijn nieuwe macht ten goede aan te wenden.

  • Rang De Basanti

   Sinds 18 augustus op Netflix

   Een idealistische Engelse filmmaker schakelt een groep studentenacteurs in voor haar docudrama over de revolutie van India tegen de Britse overheersing in de jaren 20.

  • Om Shanti Om

   Sinds 4 mei op Netflix

   Een onbekende acteur die is gereïncarneerd 30 jaar nadat hij bij een verdachte brand op de set om het leven kwam, is vastbesloten om de dader te straffen.

   ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.