Kim Dickens op Netflix

  Op zoek naar Kim Dickens op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Kim Dickens speel die je kunt kijken.


  • The Highwaymen

   Sinds 29 maart op Netflix

   Twee geharde voormalige Texas Rangers krijgen de taak de beruchte Bonnie en Clyde op te sporen en te doden in dit op ware gebeurtenissen gebaseerde misdaaddrama.

  • The Blind Side

   Sinds 10 maart op Netflix

   In dit waargebeurde sportdrama neemt een rijk stel een dakloze tiener in huis die zich dankzij hun zorg tot een atleet ontpopt.

  • Gone Girl

   Sinds 1 februari op Netflix

   Het huwelijk van Nick is al niet zo best meer, maar op een dag komt hij thuis en is zijn vrouw verdwenen. Het politieonderzoek brengt schokkende feiten aan het licht.

  • House of Cards

   Sinds 2 november nieuwe afleveringen

   Nu Frank uit beeld is verdwenen, neemt Claire Underwood de macht volledig over als de eerste vrouwelijke president, maar haar positie wordt ernstig bedreigd.

  • Mercury Rising

   Sinds 8 september op Netflix

   Een autistische, 9-jarige jongen kraakt de topgeheime code van de Amerikaanse regering als een niet-goedgekeurde testmatrix wordt gepubliceerd in een kruispuzzelblad.

  • Footloose

   Sinds 3 maart op Netflix

   Stadskind Ren McCormack blijft steken in een dorp waar dansen illegaal is. Terwijl hij het tegen het dorp opneemt, raakt hij verliefd op de mooie dochter van de pastoor.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.