Kevin McKidd op Netflix

  Op zoek naar Kevin McKidd op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Kevin McKidd speel die je kunt kijken.


  • The Last Legion

   Sinds 30 december op Netflix

   Zijn keizerrijk is aan het afbrokkelen, zijn ouders zijn dood, en de 12-jarige Romeinse keizer Romulus wordt verbannen naar Capri samen met zijn mystieke huisleraar.

  • Grey's Anatomy

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Coassistent (en uiteindelijk arts-assistent) Meredith Grey raakt verwikkeld in persoonlijke en beroepsmatige passies met de andere artsen in een ziekenhuis in Seattle.

  • Gunpowder, Treason & Plot

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   In 1567, Mary, Queen of Scots, and lover Bothwell conspire to kill the king consort; in 1605, Catholic usurpers plot against Mary's son, King James I.

  • Brave

   Sinds 15 oktober op Netflix

   Wanneer een woeste Schotse prinses drie machtige landsheren boos maakt en een vervloekte wens doet, gaat ze op een zoektocht om de schade te herstellen.

  • Trainspotting

   Sinds 19 juni op Netflix

   Renton en z'n vrienden moeten omgaan met de grimmige realiteit van heroïneverslaving. Als Renton clean wordt, raakt hij niet af van de nare gewoonten van die vrienden.

  • Hannibal Rising

   Sinds 3 maart op Netflix

   Regisseur Peter Webber gaat nader in op de mythe van Hannibal Lecter in deze angstaanjagende prequel over de moordzuchtige wortels van de kannibalistische moordenaar.

   ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.