Kate Mara op Netflix

  Op zoek naar Kate Mara op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Kate Mara speel die je kunt kijken.


  • Pose

   Sinds 30 oktober nieuwe afleveringen

   In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.

  • The Heyday of the Insensitive Bastards

   Sinds 21 mei op Netflix

   An all-star cast brings to life the short stories of author Robert Boswell in this anthology series of vignettes set in modern-day America.

  • Transcendence

   Sinds 15 december op Netflix

   Twee computerwetenschappers proberen met kunstmatige intelligentie een wereld te creëren waarin computers beter presteren dan het menselijk brein.

  • House of Cards

   Sinds 2 november nieuwe afleveringen

   Nu Frank uit beeld is verdwenen, neemt Claire Underwood de macht volledig over als de eerste vrouwelijke president, maar haar positie wordt ernstig bedreigd.

  • Ironclad

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een ridder van de Tempelorde en zijn 'Magnificent Seven' verdedigen Rochester Castle tegen koning John en zijn legers, die Engeland met geweld willen regeren.

  • Shooter

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een scherpschutter wordt door collega's overgehaald te helpen om een complot om de president te vermoorden tegen te houden, maar dan wordt hij beschuldigd van de misdaad.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.