Julie Andrews op Netflix

  Op zoek naar Julie Andrews op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Julie Andrews speel die je kunt kijken.


  • Verschrikkelijke ikke

   Sinds 12 maart op Netflix

   Gru bedenkt een plan om de maan te stelen maar heeft moeite met de uitvoer van dat plan omdat hij opgezadeld is met de zorg van drie weeskinderen.

  • Tooth Fairy

   Sinds 30 april op Netflix

   Wanneer ijshockeyer Derek een fan uit de droom helpt door haar te vertellen dat de tandenfee niet bestaat, moet hij als straf een week lang tandenfee zijn.

  • Shrek - Voor eeuwig en altijd

   Sinds 3 maart op Netflix

   In het vierde deel van deze sprookjesserie voelt Shrek zich niet zozeer een monster, maar meer een man midden in een midlifecrisis.

  • Julie's Greenroom

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   In deze Original‚Äźkinderserie van de Jim Henson Company brengen schattige marionetten onder het toeziend oog van mentor Julie Andrews hun eigen musical.

  • Shrek 2

   Sinds 3 maart op Netflix

   De aandoenlijke Shrek en zijn geliefde keren terug naar haar thuisland om haar ouders te vertellen dat ze gaan trouwen. Maar Droomprins is daar niet blij mee.

  • Shrek de derde

   Sinds 3 maart op Netflix

   Als zijn schoonvader plotseling ziek wordt, begint Shrek samen met Ezel en Gelaarsde Kat aan een nieuw wervelend avontuur om de rechtmatige troonopvolger te vinden.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.