Jouji Nakata op Netflix

  Op zoek naar Jouji Nakata op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Jouji Nakata speel die je kunt kijken.


  • Fate/Zero

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Na drie gevechten zonder winnaar begint een vierde oorlog om de mystieke Heilige Graal, een artefact dat een wonder verricht voor degene die het in handen heeft.

  • The Seven Deadly Sins

   Sinds 6 augustus nieuwe afleveringen

   Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

  • Ultras

   Sinds 20 maart op Netflix

   Een ouder wordende voetbalfanaat ziet de realiteit van zijn verleden onder ogen en worstelt om zichzelf en een jonge volger een totaal andere toekomst te geven.

  • KENGAN ASHURA

   Sinds 31 oktober nieuwe afleveringen

   Ohma Tokita treedt een verborgen wereld binnen waar zakelijke disputen opgelost worden via gladiator-gevechten. Geld is niet meer belangrijk. Hij wil alleen nog winnen.

  • DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

   Sinds 21 september nieuwe afleveringen

   Een in de Gifu-luchtbasis verborgen draak kiest de nieuwe rekruut van de zelfverdedigingsluchtmacht Hisone Amakasu als zijn piloot.

  • SWORDGAI The Animation

   Sinds 30 juli nieuwe afleveringen

   Een jongeman wordt één met een legendarisch, duivels zwaard. Hij kan nu het lot van de mensheid bepalen met zijn arm en gebruikt zijn demonische kracht tegen vijanden.

  • Fate/stay night: Unlimited Blade Works

   Sinds 30 juni nieuwe afleveringen

   De studenten Rin en Shiro slaan de handen ineen als ze mogen meedoen aan een geheim toernooi om de Heilige Graal te verwerven.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.