Josh Hutcherson op Netflix

  Op zoek naar Josh Hutcherson op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Josh Hutcherson speel die je kunt kijken.


  • The Disaster Artist

   Sinds 21 december op Netflix

   Beginnend acteur Greg verhuist naar Los Angeles met zijn vreemde vriend Tommy en stemt ermee in om mee te spelen in zijn film. Maar er beginnen rare dingen te gebeuren.

  • Escobar: Paradise Lost

   Sinds 1 maart op Netflix

   Een Canadese surfer probeert te wennen aan zijn nieuwe leven aan de Colombiaanse kust en valt voor een mooie vrouw. Maar dan hoort hij de waarheid over haar familie.

  • The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

   Sinds 21 januari op Netflix

   Katniss Everdeen en haar medestanders vechten verder in het Capitool, waar ze heel Panem willen bevrijden door de dictator president Snow om te brengen.

  • Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

   Sinds 1 september op Netflix

   Waneer Darren Shan wordt meegenomen naar een circus vol met rariteiten, wordt hij door een vampier in de nek gebeten, waarna zijn leven volledig verandert.

  • The Hunger Games

   Sinds 3 maart op Netflix

   In een angstaanjagende toekomst worden de tieners Katniss en Peeta gevraagd voor een tv-programma waarin jonge concurrenten een gevecht op leven en dood moeten voeren.

  • The Hunger Games: Catching Fire

   Sinds 3 maart op Netflix

   Na haar overwinning in de Hunger Games maakt Katniss Everdeen een 'zegetoer' door de districten terwijl om haar heen een opstand broeit.

  • The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

   Sinds 3 maart op Netflix

   Katniss is terug in District 13 na het overleven van de Hongerspelen en wordt tegen haar zin het icoon van een wereldschokkende opstand tegen het Capitool.

  • Kicking and Screaming

   Sinds 3 maart op Netflix

   Vier huisgenoten op een campus zijn net afgestudeerd. Hoewel ze verschrikkelijk tegen het 'echte leven' opzien, moeten ze er toch aan geloven in deze comedy.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.