Jonathan Banks op Netflix

  Op zoek naar Jonathan Banks op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Jonathan Banks speel die je kunt kijken.


  • F is for Family

   Sinds 12 juni nieuwe afleveringen

   De familie Murphy neemt ons terug naar de jaren 70 toen kinderen vrij werden opgevoed, het bier vrijelijk stroomde en de man heer en meester was over zijn tv.

  • Better Call Saul

   Sinds 21 april nieuwe afleveringen

   Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman.

  • The Danish Girl

   Sinds 1 februari op Netflix

   In het Denemarken van de jaren 20 slaan twee getrouwde kunstenaars een pad van onvoorwaardelijke liefde in als de echtgenoot vertelt dat hij als vrouw verder wil.

  • The Commuter

   Sinds 6 november op Netflix

   Een verzekeringsagent wordt tijdens zijn dagelijkse treinreis naar huis door een geheimzinnige passagier ertoe aangezet om een verdacht lucratief aanbod te accepteren.

  • Identity Thief

   Sinds 15 februari op Netflix

   Als een man in Colorado beschuldigd wordt van misdaden die hij niet gepleegd heeft gaat hij op zoek naar zijn identiteitsdief die in Florida woont.

  • Skylanders Academy

   Sinds 28 september nieuwe afleveringen

   In deze animatieserie reis je door het immense universum van Skylander waar een ongedisciplineerde bende vrienden, helden met unieke talenten, het kwaad bestrijden.

  • Mudbound

   Sinds 3 maart op Netflix

   In Mississippi nemen een blanke en een zwarte familie het op tegen de harde realiteit van vooroordelen, landbouw en vriendschap in de verdeelde nadagen van WO II.

  • Breaking Bad

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.