Jon Lovitz op Netflix

  Op zoek naar Jon Lovitz op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Jon Lovitz speel die je kunt kijken.


  • An American Tail: Fievel Goes West

   Sinds 31 mei op Netflix

   Fievel and his family head west for what turns out to be a wild adventure. Deep in cowboy country, the intrepid mouse faces down a nasty feline.

  • Historical Roasts

   Sinds 27 mei nieuwe afleveringen

   'Algemeen roastmaster' Jeff Ross en een groot aantal gasten steken de draak met belangrijke historische figuren en prijzen tegelijkertijd hun wereldwijde impact.

  • The Benchwarmers

   Sinds 21 mei op Netflix

   Een drietal volwassen vrienden werd als kind vernederd op het honkbalveld. Ze vormen een team van drie man om het op te nemen tegen de topteams van de Little League.

  • Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

   Sinds 14 mei op Netflix

   In dit eerbetoon aan de innoverende comedyshow Laugh-In zijn onder meer Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish en Neil Patrick Harris van de partij.

  • Hotel Transsylvanië

   Sinds 1 april op Netflix

   De eigenaar van Hotel Transsylvanië, Dracula, doet dubbel werk als overbezorgde vader wanneer een ongewenste aanbidder interesse toont voor zijn tienerdochter.

  • The Ridiculous 6

   Sinds 3 maart op Netflix

   Als zijn vogelvrij verklaarde vader wordt ontvoerd, vertrekt Tommy Stockburn op reddingsmissie met zijn vijf broers, van wie hij niet wist dat ze zijn broers waren!

  • Mother's Day

   Sinds 3 maart op Netflix

   In deze comedy zullen moeders uit Atlanta (en één weduwnaar die het spoor bijster is) Moederdag niet snel vergeten door alles wat ze meemaken.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.