Johnny Simmons op Netflix

  Op zoek naar Johnny Simmons op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Johnny Simmons speel die je kunt kijken.


  • Honden Hotel

   Sinds 1 december op Netflix

   Als een weeshuis geen honden toelaat, veranderen Andi en haar broertje Bruce een leeg hotel in een tehuis voor hun hond.

  • The Late Bloomer

   Sinds 6 november op Netflix

   Na een operatie komt een sekstherapeut om medische redenen pas rond zijn dertigste in de puberteit. Eindelijk komt hij zelf te weten wat testosteron doet met een man.

  • Evan Almighty

   Sinds 15 augustus op Netflix

   God draagt de narcistische Evan op om een ark te bouwen als voorbereiding op een overstroming. Ondertussen ervaart Evans gezin zijn nieuwe hobby als een midlifecrisis.

  • Girlboss

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   De rebelse en berooide Sophia begint een internetbedrijf en leert wat het is om de baas te zijn. Deze comedyserie is geïnspireerd op haar succesvolle autobiografie.

  • Frank and Cindy

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een filmmaker in spe richt zijn camera op zijn verbitterde moeder en zijn stiefvader, een uitgebluste rockster, in deze dramedy die gebaseerd is op een documentaire.

  • Scott Pilgrim vs. the World

   Sinds 3 maart op Netflix

   Scott Pilgrim is helemaal ondersteboven van Ramona maar hij moet wel eerst haar zeven ex-vriendjes te lijf gaan om haar voor zich te winnen.

   ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.