John Turturro op Netflix

  Op zoek naar John Turturro op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin John Turturro speel die je kunt kijken.


  • Groene eieren met ham

   Sinds 8 november nieuwe afleveringen

   Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.

  • Transformers: The Last Knight

   Sinds 1 februari op Netflix

   Als Optimus Prime een slechterik wordt, bundelt Cade Yeager zijn krachten met een groep Autobots om een misdadige vernietiging van de aarde te voorkomen.

  • The Taking of Pelham 123

   Sinds 1 oktober op Netflix

   Walter Garber werkt bij de verkeerscentrale van de New Yorkse metro. Een routinedag verandert in een nachtmerrie als een bende terroristen een metrostel kaapt.

  • O Brother, where art thou?

   Sinds 1 augustus op Netflix

   Drie gevangenen ontsnappen uit een gevangenis in Mississippi tijdens de Grote Depressie en gaan, in de trant van de Odyssee van Homerus, op zoek naar een verstopte buit.

  • The Big Lebowski

   Sinds 15 juli op Netflix

   Nietsnut Jeff 'De Dude' Lebowski belandt in een gigantische puinhoop van gebeurtenissen als hij wordt verward met een andere man, Lebowski.

  • Transformers: Revenge of the Fallen

   Sinds 3 maart op Netflix

   Sam Witwicky en zijn mooie vriendin Mikaela keren terug met de stoere Capt. Lennox om de Autobots te helpen in de strijd tegen de Decepticons.

  • Transformers: Dark of the Moon

   Sinds 3 maart op Netflix

   Wanneer Sentinel Prime op de maan strandt zet Optimus Prime een reddingsmissie op touw om zijn mentor terug te halen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.