Jason Ritter op Netflix

  Op zoek naar Jason Ritter op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Jason Ritter speel die je kunt kijken.


  • Raising Dion

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

  • Parenthood

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Four grown siblings juggle parenthood, relationships, careers and more as they cope with life's ups and downs in this drama set in Berkeley, Calif.

  • The Intervention

   Sinds 27 oktober op Netflix

   Vier stellen gaan een weekend naar het platteland voor een huwelijksinterventie, maar dit loopt uit op een emotioneel spektakel.

  • Skylanders Academy

   Sinds 28 september nieuwe afleveringen

   In deze animatieserie reis je door het immense universum van Skylander waar een ongedisciplineerde bende vrienden, helden met unieke talenten, het kwaad bestrijden.

  • The Meddler

   Sinds 23 april op Netflix

   De weduwe Marnie verhuist naar L.A. om dichter bij haar dochter Lori te zijn. Al gauw vindt ze nieuwe uitlaatkleppen voor haar moederlijke en romantische behoeften.

  • Carrie Pilby

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een sociaal onbeholpen genie van 19 jaar maakt grote plannen om uit haar comfortzone te stappen en vrienden te maken, een baan te zoeken en misschien zelfs te daten.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.