Jason Lee op Netflix

  Op zoek naar Jason Lee op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Jason Lee speel die je kunt kijken.


  • Cop Out

   Sinds 23 juni op Netflix

   Jimmy Monroe en de knettergekke Paul Hodges zijn twee geschorste agenten die een gestolen, waardevol honkbalkaartje uit de jaren 50 proberen terug te vinden.

  • Alvin en de chipmunks: Roadtrip

   Sinds 21 december op Netflix

   In deze komische sequel reist het harige drietal Alvin, Simon en Theodore het hele land door om te voorkomen dat hun voogd Dave zijn vriendin ten huwelijk vraagt.

  • Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

   Sinds 3 maart op Netflix

   Alvin, Simon en Theodore zijn terug, samen met hun afgetobde manager Dave, en deze keer krijgen ze concurrentie: de Chipettes.

  • Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

   Sinds 3 maart op Netflix

   Wanneer Alvin en de Chipmunks op een cruise gaan, komen ze natuurlijk in de problemen, en spoelen ze als schipbreukelingen aan op een onbewoond eiland!

  • Monster House

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een enge buurman, speelgoed dat verdwijnt en dan ook nog eens niet geloofd worden door je vrienden. Een nachtmerriescenario dat zelfs nog erger wordt.

  • Alvin and the Chipmunks

   Sinds 3 maart op Netflix

   Alvin en de Chipmunks ontmoeten hun toekomstige manager Dave Seville, die zijn brood probeert te verdienen als songwriter. Hierdoor verandert hun hele leven.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.