Jamie Bell op Netflix

  Op zoek naar Jamie Bell op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Jamie Bell speel die je kunt kijken.


  • Snowpiercer

   Sinds 21 mei op Netflix

   De laatste aardbewoners zitten opgesloten in een trein die rond de aardbol rijdt. Er broeit echter een revolutie tussen de verschillende klassen in de wagons.

  • TURN: Washington's Spies

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Set in 1778, this period drama recounts the story of Abe Woodhull, an American cabbage farmer obliged to begin spying on the British enemy.

  • Billy Elliot

   Sinds 1 april op Netflix

   Wanneer een jongen de boksschool inruilt voor balletlessen, krijgt hij met zijn nieuwe talent de kans om de top bereiken en zijn afkeurende vader voor zich te winnen.

  • Defiance

   Sinds 28 maart op Netflix

   In dit waargebeurde actiedrama werken vier broers samen om tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 1000 Joodse vluchtelingen te beschermen.

  • Man on a Ledge

   Sinds 3 maart op Netflix

   Wanneer een voortvluchtige ex-politieman uit een raam dreigt te springen van een hoge vensterbank, vermoedt psychologe Lydia Mercer dat er meer aan de hand is.

  • 6 Days

   Sinds 3 maart op Netflix

   Bewapende mannen nemen in 1980 de Iraanse ambassade over. Tijdens de zes dagen lange gespannen impasse bereiden Britse elitesoldaten zich voor op een gevaarlijke inval.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.