Jack Nicholson op Netflix

  Op zoek naar Jack Nicholson op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Jack Nicholson speel die je kunt kijken.


  • The Bucket List

   Sinds 31 oktober op Netflix

   Twee terminaal zieke mannen ontsnappen uit de kankerafdeling met het plan om ten volle te genieten van het leven voordat ze het loodje leggen.

  • As Good as It Gets

   Sinds 31 mei op Netflix

   Melvin Udall is een gecompliceerde mopperkont. Alleen Carol, de serveerster van het restaurant waar hij eet, lijkt hem te begrijpen en dit leidt tot een rare romance.

  • Batman

   Sinds 6 december op Netflix

   Batman begint net beroemd te worden wanneer de flamboyante Joker de maffia uitschakelt in regisseur Tim Burtons bewerking van het stripboek.

  • The Departed

   Sinds 5 december op Netflix

   Twee onervaren agenten uit Boston gaan undercover: de een binnen een bende van een charismatische Ierse maffiabaas, de ander als iemand die zijn eigen afdeling verraadt.

  • Easy Rider

   Sinds 1 augustus op Netflix

   Twee hippies die met de dag leven stappen in deze alternatieve klassieker op hun motor en rijden door Amerika. Onderweg ontmoeten ze een alcoholistische advocaat.

  • How Do You Know

   Sinds 1 augustus op Netflix

   De onlangs single geworden softbalster Lisa voelt zich afgewezen als ze uit het nationale team wordt gezet, en komt terecht in een hartstochtelijke driehoeksverhouding.

  • The Last Tycoon

   Sinds 15 juli op Netflix

   De studiobaas Monroe Stahr is een genie, een workaholic en een wrak. Als hij voor de mysterieuze Kathleen valt, dreigt hij de controle over zijn leven te verliezen.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.