Huub Smit op Netflix

  Op zoek naar Huub Smit op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Huub Smit speel die je kunt kijken.


  • Undercover

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten.

  • Urzila Carlson: Overqualified Loser

   Sinds 14 juli op Netflix

   Stand-upcomedian Urzila Carlson laat haar publiek gieren met haar ideeën over een nieuwe cast voor The Biggest Loser, spijt van sekstapes en katers van wijn in een doos.

  • Popoz

   Sinds 30 november op Netflix

   Zelfs in de gevangenis terechtkomen voor een onbedoelde schietpartij kan twee onbezonnen detectives met een onstilbare honger naar actie en problemen niet tegenhouden.

  • Bros Before Hos

   Sinds 20 april op Netflix

   Het huwelijk van de ouders van twee feestende stiefbroers was rampzalig. Daarom willen ze nooit een relatie, tot ze beiden voor hetzelfde meisje vallen.

  • New Kids Turbo

   Sinds 3 maart op Netflix

   De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren in het dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Sterker nog, hun uitkeringen zijn stopgezet.

  • New Kids Nitro

   Sinds 3 maart op Netflix

   Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.