Hiroki Touchi op Netflix

  Op zoek naar Hiroki Touchi op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Hiroki Touchi speel die je kunt kijken.


  • B: The Beginning

   Sinds 19 maart nieuwe afleveringen

   De briljante rechercheur Keith Flick gaat weer in dienst bij de rijkspolitie wanneer Killer B toeslaat. Is de mysterieuze jonge Koku een bondgenoot of een doelwit?

  • The Seven Deadly Sins

   Sinds 6 augustus nieuwe afleveringen

   Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

  • Black Butler

   Sinds 22 mei nieuwe afleveringen

   In het Victoriaanse Londen beschermt de 12-jarige Ciel Phantomfive de koningin terwijl zijn duivelse butler Sebastian hem in de gaten houdt.

  • Angel Beats!

   Sinds 1 februari nieuwe afleveringen

   Op een middelbare school die een tussenstation naar het hiernamaals is, raakt een tiener verwikkeld in de strijd om de rechten van de mensen in deze vagevuurwereld.

  • Fairy Tail

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Als vier jonge tovenaars samenwerken door het hele land, creëren ze een band die steeds sterker en magischer wordt met elke nieuwe missie.

  • Cyborg 009 VS Devilman

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Wanneer een wetenschapper gemodificeerde cyborgs loslaat en er mysterieuze demonen verschijnen in Tokyo komen de werelden van 'Devilman' en 'Cyborg 009' samen.

  • Magi: Adventure of Sinbad

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   De Magi die de koning van de Zeven Zeeën werd, was ooit een jongen die de wereld beter wilde maken. Zijn avontuur begint met een gevaarlijke kerker.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.