Hiroaki Hirata op Netflix

  Op zoek naar Hiroaki Hirata op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Hiroaki Hirata speel die je kunt kijken.


  • Black Lagoon

   Sinds 20 september nieuwe afleveringen

   Wanneer een succesvolle Japanse zakenman dood wordt geacht na zijn ontvoering door piraten, start hij een nieuw leven als piraat tussen zijn ontvoerders.

  • Sword Art Online

   Sinds 10 september nieuwe afleveringen

   Een videogamer ontwikkelt een nieuwe technologie waarmee spelers hun online-avatar kunnen leiden met hun eigen lichaam. Het verhaal krijgt echter een duistere wending.

  • Blue Exorcist

   Sinds 16 augustus nieuwe afleveringen

   Rin, die Satans onwettige zoon is, is vastbesloten om deze vloek te verbreken en gaat naar de Academie van het Ware Kruis om exorcist te worden, net als zijn mentor.

  • Ultraman

   Sinds 1 april nieuwe afleveringen

   Jaren geleden verliet een buitenaardse held deze wereld in vrede. Nu moet de zoon van Ultraman de aarde beschermen tegen een nieuwe buitenaardse bedreiging.

  • Blue Exorcist -Kyoto Saga-

   Sinds 28 februari nieuwe afleveringen

   Rin Okumura moet als zoon van Satan binnen zes maanden zijn krachten leren beheersen. Hij gaat met vrienden naar Kyoto, waar een verrader een duivel-relikwie wil stelen.

  • TIGER & BUNNY

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   In an alternate New York City protected by a band of superheroes called NEXT, veteran Wild Tiger is forced to team up with rookie Barnaby Brooks Jr.

  • Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale

   Sinds 1 juli op Netflix

   Iedereen is gek op Ordinal Scale, een nieuwe 'augmented reality'-game. Maar Kirito en zijn vrienden ontdekken een duister geheim waardoor ze allemaal gevaar lopen.

  • Ghost in the Shell 2: Innocence

   Sinds 3 maart op Netflix

   In 2032 onderzoekt een misdaadbestrijdende cyborg een serie moorden die is gepleegd door Gynoids, mensachtige vrouwelijke robots die zijn ontworpen voor plezier.

  • B: The Beginning

   Sinds 2 maart nieuwe afleveringen

   De briljante rechercheur Keith Flick gaat weer in dienst bij de rijkspolitie wanneer Killer B toeslaat. Is de mysterieuze jonge Koku een bondgenoot of een doelwit?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.