Helena Bonham Carter op Netflix

  Op zoek naar Helena Bonham Carter op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Helena Bonham Carter speel die je kunt kijken.


  • The Crown

   Sinds 17 november nieuwe afleveringen

   Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

  • The Dark Crystal: Age of Resistance

   Sinds 30 augustus nieuwe afleveringen

   Als op macht beluste opperheren het leven uit de planeet Thra zuigen, vechten dappere Gelflings terug om hun wereld te redden en het duister te verslaan.

  • Dark Shadows

   Sinds 1 juli op Netflix

   In Tim Burton's versie van de gothic cult-soap wordt een eeuwenoude vampier gevolgd die terugkeert naar zijn vervallen landgoed om zijn moderne nazaten te ontmoeten.

  • Terminator Salvation

   Sinds 21 mei op Netflix

   Opgegroeid in het post-apocalyptische 2018, leidt John Connor menselijke verzetsstrijders tegen de steeds dominanter wordende militaristische robots.

  • Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

   Sinds 21 mei op Netflix

   After being falsely imprisoned, a vengeful murderer covers his tracks by enlisting the help of a baker whose meat pies become the toast of London.

  • The King's Speech

   Sinds 21 mei op Netflix

   In dit biografische drama worstelt de Britse koning George VI met een pijnlijk stotterprobleem tot hij de hulp inschakelt van logopedist Lionel Logue.

  • The Lone Ranger

   Sinds 21 december op Netflix

   Dit spannende verhaal gaat over twee merkwaardige helden die hun hilarische onenigheden moeten overwinnen en moeten samenwerken om de strijd tegen hebzucht te winnen.

  • Les Misérables

   Sinds 14 augustus op Netflix

   Victor Hugo's epos over liefde en opoffering was eerst een musical voor het theater maar is nu op het witte doek te bewonderen.

  • Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit

   Sinds 3 maart op Netflix

   Wallace en Gromit zijn experts in ongedierteverwijdering. Ze krijgen te maken met een vraatzuchtig monster dat de jaarlijkse groentenwedstrijd dreigt te verpesten.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.