Fred Melamed op Netflix

  Op zoek naar Fred Melamed op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Fred Melamed speel die je kunt kijken.


  • Medical Police

   Sinds 10 januari nieuwe afleveringen

   Artsen Owen Maestro en Lola Spratt verlaten Childrens Hospital om voor een geheime tak van het CDC een dodelijk, wereldwijd verspreid virus te onderzoeken en te stoppen.

  • Dragged Across Concrete

   Sinds 29 november op Netflix

   Twee taaie politieagenten die om geld verlegen zitten nadat ze zijn geschorst voor het mishandelen van een verdachte, duiken de keiharde criminele onderwereld in.

  • A Serious Man

   Sinds 31 mei op Netflix

   With every aspect of his life unraveling, a Jewish physics professor seeks out three rabbis for spiritual guidance.

  • Teach Me Love

   Sinds 2 juni op Netflix

   Als een rokkenjagende professor in dichtkunst een studente zwanger maakt, wordt hij verliefd op haar zus en moet hij zijn liefdesleven nog eens goed onder de loep nemen.

  • Bone Tomahawk

   Sinds 1 juni op Netflix

   In het Wilde Westen krijgen een sheriff en zijn mannen te maken met verschrikkelijke wreedheden en zitten ze achter de kannibalen aan die kolonisten hebben ontvoerd.

  • Get on Up

   Sinds 3 maart op Netflix

   Deze indrukwekkende biopic over de legendarische James Brown schetst zijn turbulente leven en laat zien hoe hij een superster en de Godfather of Soul werd.

  • Lady Dynamite

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Comediènne Maria Bamford schittert in deze serie over haar eigen leven. Het is het soms onwerkelijke verhaal van een vrouw die haar s**t verliest... en dan weer vindt.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.