Frank Langella op Netflix

  Op zoek naar Frank Langella op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Frank Langella speel die je kunt kijken.


  • Superman Returns

   Sinds 1 januari op Netflix

   Superman is terug in Metropolis en ontdekt dat Lois Lane een nieuwe man in haar leven heeft. Lex Luthor werkt aan een nieuw plan voor wereldheerschappij.

  • Despereaux, de dappere muis

   Sinds 11 oktober op Netflix

   Deze bewerking van Kate DiCamillo's boek vertelt het verhaal van een zeer talentvolle muis die verliefd wordt op een prinses. Nee, geen muis, maar een mens.

  • 5 to 7

   Sinds 31 mei op Netflix

   A young novelist's life is turned upside down when a chance encounter outside a New York hotel leads to an intense affair with a diplomat's wife.

  • Grace of Monaco

   Sinds 21 februari op Netflix

   Grace Kelly is inmiddels prinses van Monaco. Terwijl ze een aanbod overweegt om haar carrière in Hollywood te hervatten, helpt ze haar land in een geschil met Frankrijk.

  • Masters of the Universe

   Sinds 14 juli op Netflix

   Met behulp van een magische sleutel vechten He-Man en zijn bondgenoten terug tegen Skeletor, die kasteel Grayskull heeft veroverd en de tovenares gevangen heeft genomen.

  • Wall Street: Money Never Sleeps

   Sinds 3 maart op Netflix

   Jake probeert de slechte relatie tussen zijn verloofde, Winnie, en haar vader, Gordon Gekko, te herstellen terwijl hij het lot van zijn mentor, Lou, wreekt.

  • Draft Day

   Sinds 2 maart op Netflix

   Op de dag dat de spelers voor de NFL worden aangenomen, probeert de manager van Cleveland, Sonny Weaver, de eerste keus te krijgen met onverwachte consequenties.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.