Frances Conroy op Netflix

  Op zoek naar Frances Conroy op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Frances Conroy speel die je kunt kijken.


  • Despereaux, de dappere muis

   Sinds 11 oktober op Netflix

   Deze bewerking van Kate DiCamillo's boek vertelt het verhaal van een zeer talentvolle muis die verliefd wordt op een prinses. Nee, geen muis, maar een mens.

  • American Horror Story

   Sinds 24 mei nieuwe afleveringen

   Dit met een Emmy bekroonde drama speelt met de kracht van bovennatuurlijke angsten en alledaagse verschrikkingen, en gaat in op het kwaad waartoe mensen in staat zijn.

  • Shelter

   Sinds 21 mei op Netflix

   Een forensische psychiater moet buiten de bestaande denkkaders treden als ze een patiënt aanneemt wiens meerdere persoonlijkheden leiden naar een spoor van moordslachtoffers.

  • The Aviator

   Sinds 21 mei op Netflix

   Leonardo DiCaprio portrays eccentric tycoon Howard Hughes, who turned a small fortune into a massive one by building Hollywood and aviation empires.

  • Sleepless in Seattle

   Sinds 1 februari op Netflix

   In deze romantische comedy met een Oscar-nominatie worden een rouwende weduwnaar en een ongelukkige journaliste samengebracht door het lot en een koppig, 8-jarig jochie.

  • The Mist

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Inwoners van een dorp in Maine ontdekken dat er in de mysterieuze mist die hen insluit gruwelijke wezens leven. Een nieuwe serie gebaseerd op de novelle van Stephen King.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.