Eriq Ebouaney op Netflix

  Op zoek naar Eriq Ebouaney op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Eriq Ebouaney speel die je kunt kijken.


  • Time to Hunt

   Sinds 23 april op Netflix

   Drie criminelen willen hun dystopische wereld inruilen voor een paradijs ergens ver weg en plannen een overval, maar trekken de aandacht van een wrede moordenaar.

  • Le flic de Belleville

   Sinds 22 november op Netflix

   Na de moord op een vriend reist een Parijse politieagent naar Miami om samen met een norse Amerikaanse rechercheur de verantwoordelijke bende uit te schakelen.

  • Deep

   Sinds 6 april nieuwe afleveringen

   Terwijl een politieonderzoeker worstelt met een levensbedreigende ziekte, richt hij zich op de explosieve groei van een nieuwe synthetische drug in de straten van Parijs.

  • Bastille Day

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een ervaren zakkenroller werkt zich in de nesten door een verwisseling en moet samenwerken met een nuchtere CIA-agent om in Parijs een groep terroristen op te sporen.

  • Transporter 3

   Sinds 3 maart op Netflix

   Frank en Valentina, de ontvoerde dochter van een Oekraïense ambtenaar, reizen van Marseille naar Odessa. Ze krijgen een relatie en moeten vele hindernissen overwinnen.

  • 3 Days to Kill

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een ongeneeslijk zieke agent neemt een riskante missie aan in ruil voor een experimenteel medicijn dat hem wellicht kan redden als hij de bijverschijnselen overleeft.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.