Deon Cole op Netflix

  Op zoek naar Deon Cole op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Deon Cole speel die je kunt kijken.


  • The Cabin with Bert Kreischer

   Sinds 13 oktober nieuwe afleveringen

   De drukke comedian Bert Kreischer gaat naar een hut om tot rust te komen en nodigt zijn grappige vrienden uit om samen geest, lichaam en ziel te reinigen.

  • Kipo en het tijdperk der wonderwezens

   Sinds 12 oktober nieuwe afleveringen

   Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje ontdekt haar krachten en probeert met de hulp van haar chaotische team te overleven in een wereld vol gemuteerde dieren.

  • Holiday Rush

   Sinds 28 november op Netflix

   Een weduwnaar die werkt als radio-dj en zijn vier verwende kinderen moeten opeens op de centen letten wanneer er net voor de kerst een einde komt aan hun luxe leventje.

  • Deon Cole: Cole Hearted

   Sinds 11 oktober op Netflix

   Deon Cole vindt dat comedy de laatste pure vorm van expressie is en legt uit wat het beste moment is om Jezus te danken en het verkeerde moment om 'welp' te zeggen.

  • Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

   Sinds 14 mei op Netflix

   In dit eerbetoon aan de innoverende comedyshow Laugh-In zijn onder meer Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish en Neil Patrick Harris van de partij.

  • The Standups

   Sinds 20 maart nieuwe afleveringen

   De nieuwste lichting comedians betreedt het podium in Los Angeles voor specials van een halfuur vol snedige grappen, hilarische anekdotes en gĂȘnante bekentenissen.

  • Def Comedy Jam 25

   Sinds 6 maart op Netflix

   Tijdens dit speciale live-evenement komen beroemde stand-upcomedians samen ter ere van het 25-jarige bestaan van Russell Simmons' baanbrekende Def Comedy Jam.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.