Denis O'Hare op Netflix

  Op zoek naar Denis O'Hare op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Denis O'Hare speel die je kunt kijken.


  • Novitiate

   Sinds 20 juli op Netflix

   Als het Vaticaan II-tijdperk begint, wordt het geloof van een novice getest nu de idealen van de kerk veranderen en de lijnen tussen devotie en verlangen vervagen.

  • American Horror Story

   Sinds 24 mei nieuwe afleveringen

   Dit met een Emmy bekroonde drama speelt met de kracht van bovennatuurlijke angsten en alledaagse verschrikkingen, en gaat in op het kwaad waartoe mensen in staat zijn.

  • Private Life

   Sinds 5 oktober op Netflix

   Het lukt een stel van begin 40 niet om kinderen te krijgen en ze hebben bijna geen opties meer. Maar dan gloort er hoop aan de horizon als een stiefnicht op bezoek komt.

  • Changeling

   Sinds 1 augustus op Netflix

   Wanneer haar gekidnapte zoon thuis wordt afgeleverd, vraagt de moeder zich af of hij het wel is. Ze wordt vervolgens voor gek uitgemaakt door de commissaris.

  • Charlie Wilson's War

   Sinds 1 augustus op Netflix

   Een congreslid uit Texas zet een reeks gebeurtenissen in beweging als hij samenspant met een CIA-agent om Afghaanse rebellen te helpen in hun strijd tegen de Russen.

  • Dallas Buyers Club

   Sinds 2 maart op Netflix

   Ron Woodroof weigert het doodvonnis van zijn arts te aanvaarden na zijn AIDS-diagnose in 1986 en smokkelt medicijnen uit het buitenland.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.