David Kaye op Netflix

  Op zoek naar David Kaye op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin David Kaye speel die je kunt kijken.


  • Polly Pocket

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Als Polly een magisch amulet vindt dat haar kleiner maakt, gebruikt ze samen met haar vrienden de kracht van het klein-zijn om grootse avonturen te beleven.

  • Trolls - Door met de beat!

   Sinds 22 november nieuwe afleveringen

   Terwijl koningin Poppy een periode van vrede in Troldorp viert met feesten, wedstrijden en speciale festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben.

  • Stretch Armstrong & the Flex Fighters

   Sinds 7 september nieuwe afleveringen

   Jake Armstrong en zijn vrienden veranderen plots in superwezens met ongekende krachten, waardoor ze veel verder kunnen gaan dan hun leeftijdsgenoten.

  • Ben 10

   Sinds 28 april nieuwe afleveringen

   Ben kan zichzelf veranderen in tien soorten buitenaardse wezens. Hij reist met zijn nichtje Gwen en opa Max het hele land door en probeert ze allemaal uit.

  • Ratchet and Clank

   Sinds 3 maart op Netflix

   De innemende alien Ratchet krijgt mogelijk de kans om Galactic Ranger te worden als de gemene robot Clank hem vertelt dat de slechte Drek planeten wil vernietigen.

  • Caspers Griezelkerst

   Sinds 3 maart op Netflix

   Als Casper nog voor de kerstdagen niet minstens één persoon bang maakt, zal de koning van de spoken hem flink op zijn kop geven.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.