Daniel Dae Kim op Netflix

  Op zoek naar Daniel Dae Kim op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Daniel Dae Kim speel die je kunt kijken.


  • She-Ra en de power-prinsessen

   Sinds 15 mei nieuwe afleveringen

   Soldaat Adora vindt een magisch zwaard en blijkt de legendarische heldin She-Ra te zijn. Ze gaat bij het Verzet, maar haar beste vriendin blijft bij de duistere Horde.

  • Hellboy

   Sinds 24 oktober op Netflix

   Een half-demonische, paranormale onderzoeker vraagt ​​zich af waarom hij mensen verdedigt. Een in stukken gehakte tovenares herrijst om een ​​wrede profetie te vervullen.

  • Always Be My Maybe

   Sinds 31 mei op Netflix

   15 jaar later voelen de beroemde chef-kok Sasha en de lokale muzikant Marcus zich nog steeds tot elkaar aangetrokken. Maar aanpassen aan elkaars wereld gaat moeizaam.

  • The Cave

   Sinds 1 april op Netflix

   Wanneer een grot die ze aan het onderzoeken zijn instort, komt een groep doorgewinterde onderzoekers vast te zitten in een netwerk van grotten op de bodem van de oceaan.

  • The Divergent Series: Allegiant - Part 1

   Sinds 21 januari op Netflix

   Het lukt Beatrice, Tobias, Caleb en enkele anderen om vanuit hun ommuurde stad te ontsnappen naar de verboden wereld die daarbuiten ligt.

  • Hawaii Five-0

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Hawaii's top cops are reborn in this update of an iconic TV show. They may work in paradise, but there's enough crime to keep them working overtime.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.