Dan Stevens op Netflix

  Op zoek naar Dan Stevens op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Dan Stevens speel die je kunt kijken.


  • Kipo en het tijdperk der wonderwezens

   Sinds 12 oktober nieuwe afleveringen

   Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje ontdekt haar krachten en probeert met de hulp van haar chaotische team te overleven in een wereld vol gemuteerde dieren.

  • Colossal

   Sinds 3 oktober op Netflix

   Een werkloze partygirl uit New York die naar haar thuisstad terugkeert, denkt dat er een link is tussen haar en een enorm monster dat in Seoel de boel op stelten zet.

  • Marshall

   Sinds 13 juli op Netflix

   Thurgood Marshall was de eerste zwarte rechter van het Amerikaanse hooggerechtshof. Deze biopic gaat in op zijn werk als advocaat voor de zwarte burgerrechtenbeweging.

  • Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer

   Sinds 14 januari op Netflix

   Het leven van een onbeduidende scharrelaar verandert drastisch als een politicus met wie hij ooit bevriend was de premier van Israël wordt.

  • Apostle

   Sinds 12 oktober op Netflix

   In 1905 bindt een vagebond, die op een gevaarlijke missie is om zijn gekidnapte zus te redden, de strijd aan met een sinistere religieuze sekte op een afgelegen eiland.

  • Beauty and the Beast (2017)

   Sinds 3 augustus op Netflix

   Een dappere, jonge vrouw wordt gevangengezet in een betoverd kasteel waar klokken en kandelaars tot leven komen. Ze krijgt ruzie met een beestachtige, maar lieve prins.

  • A Walk Among the Tombstones

   Sinds 15 april op Netflix

   Een drugsbaron huurt ex-agent Matt Scudder in om de moordenaars van zijn vrouw te vinden. De jacht leidt tot schokkende onthullingen in de onderwereld van New York.

  • The Cobbler

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een saaie schoenmaker wordt een held en leert enkele lessen als hij de schoenen van zijn klanten past en op een magische manier in hun leven kan stappen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.