Cristina Vee op Netflix

  Op zoek naar Cristina Vee op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Cristina Vee speel die je kunt kijken.


  • Kiss the Ground

   Sinds 22 september op Netflix

   Wetenschappers en betrokken beroemdheden laten zien hoe de grond van de aarde de sleutel kan zijn in de strijd tegen klimaatverandering en voor het behoud van de planeet.

  • Dragon's Dogma

   Sinds 17 september nieuwe afleveringen

   Ethan is nu een Herrezene en gaat achter de draak aan die zijn hart heeft gestolen. Maar na elke strijd met een demon verliest hij iets van zijn menselijkheid.

  • Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

   Sinds 23 mei nieuwe afleveringen

   Wanneer Parijs in gevaar is, verandert Marinette in Ladybug. Maar ze weet niet dat Adrien, op wie ze verliefd is, als de superheld Cat Noir ook steden redt.

  • Aldnoah.Zero

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   An assassination plot rekindles a war between Earth and the settlers of a mysterious, high-tech Martian empire in this action-packed anime series.

  • A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

   Sinds 19 november op Netflix

   De Parijse tiener Marinette verandert in superheld Ladybug om de eenzame Adrien, op wie ze stiekem verliefd is, te vinden wanneer hij met de kerst van huis wegloopt.

  • Cyborg 009 VS Devilman

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Wanneer een wetenschapper gemodificeerde cyborgs loslaat en er mysterieuze demonen verschijnen in Tokyo komen de werelden van 'Devilman' en 'Cyborg 009' samen.

  • Knights of Sidonia

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   De wereld (een ruimteschip) staat op het spel. Een held bindt de strijd aan met een alien bedreiging in deze animeserie die is gebaseerd op de populaire mangastrip.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.