Christopher Meloni op Netflix

  Op zoek naar Christopher Meloni op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Christopher Meloni speel die je kunt kijken.


  • Man of Steel

   Sinds 22 juni op Netflix

   De rondzwervende Clark Kent moet zijn krachten verborgen houden voor de wereld. Maar als een slechte generaal de aarde wil vernietigen, komt de man van staal in actie.

  • Happy!

   Sinds 6 juni nieuwe afleveringen

   Een ex-agent die nu huurmoordenaar is, denkt dat hij gek wordt: een eenhoorn die alleen hij kan zien, vraagt hem een meisje te redden dat is ontvoerd door de Kerstman.

  • 42

   Sinds 28 april op Netflix

   Deze biografische film vertelt het verhaal van honkballegende Jackie Robinson, die in 1947 de eerste zwarte Major League-honkballer werd.

  • Law & Order: Special Victims Unit

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Deze scherpe politieserie met focus op de procedures, volgt de Special Victims Unit die zich bezighoudt met seksuele misdrijven als verkrachting, incest en pedofilie.

  • Fear and Loathing in Las Vegas

   Sinds 15 augustus op Netflix

   In deze alternatieve cultfilm stuiteren een sportjournalist en zijn Samoaanse advocaat drie dagen lang al trippend door Los Angeles en Las Vegas.

  • I Am Wrath

   Sinds 2 juni op Netflix

   Stanley Hill wil de moord op zijn vrouw wreken en roept de hulp van een oude partner in om een doofpotaffaire door corrupte agenten en dubieuze politici te onthullen.

  • Wet Hot American Summer: First Day of Camp

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Deze onvoorstelbare prequel van de hilarische cultklassieker uit 2001 neemt de kijker mee naar Camp Firewood en daar... kan van alles gebeuren.

  • Wet Hot American Summer: Ten Years Later

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Tien jaar na een wilde zomer als jeugdleider komen de vrienden weer samen voor een weekend met hechtere vriendschappen, liefdesrelaties en huiveringwekkende avonturen.

  • Wet Hot American Summer

   Sinds 3 maart op Netflix

   Het is de laatste dag in Camp Firewood en iedereen wil nog snel iemand versieren. Deze film, van de makers van 'The State', is een satire op de kitscherige zomerkampen uit de jaren 80.

  • Marauders

   Sinds 3 maart op Netflix

   Als er dodelijke berovingen met een hoge inzet plaatsvinden bij banken van een manipulatieve miljonair, vermoedt een FBI-agent dat hierachter een duister plan schuilgaat.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.