Christina Ricci op Netflix

  Op zoek naar Christina Ricci op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Christina Ricci speel die je kunt kijken.


  • De Smurfen 2

   Sinds 31 mei op Netflix

   Boze tovenaar Gargamel blijft proberen om de magische kracht van de Smurfen, de Smurfessentie, te benutten en creëert een paar Smurfachtige wezens, de Stouterds.

  • Alpha & Omega

   Sinds 30 december op Netflix

   Twee jonge wolven worden gevangengenomen en uit hun vertrouwde omgeving geplukt. Ze ontsnappen, maar staan er plots alleen voor en moeten overleven in de koude wildernis.

  • Casper

   Sinds 1 september op Netflix

   Een dokter die is gespecialiseerd in spoken, moet uit het herenhuis van een erfgename spoken verdrijven, maar zijn dochter raakt bevriend met een vriendelijk spookje.

  • Fear and Loathing in Las Vegas

   Sinds 15 augustus op Netflix

   In deze alternatieve cultfilm stuiteren een sportjournalist en zijn Samoaanse advocaat drie dagen lang al trippend door Los Angeles en Las Vegas.

  • The Lizzie Borden Chronicles

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Lizzie Borden is vrijgesproken van de moord op haar vader en stiefmoeder en gaat de confrontatie aan met misdaadbazen, detectives en andere vijanden die haar pad kruisen.

  • Mothers and Daughters

   Sinds 3 maart op Netflix

   De ups en downs van de relatie tussen moeder en dochter staan centraal in meerdere verweven verhalen die zijn vastgelegd door een zwangere, alleenstaande fotograaf.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.