Charlie Murphy op Netflix

  Op zoek naar Charlie Murphy op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Charlie Murphy speel die je kunt kijken.


  • Peaky Blinders

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

  • The Foreigner

   Sinds 6 juli op Netflix

   Nadat zijn dochter door terroristen is vermoord, zoekt een norse restauranthouder uit wie verantwoordelijk is. Hij vertrekt naar Ierland om wraak te nemen.

  • Rebellion

   Sinds 22 februari nieuwe afleveringen

   Dublins gewelddadige Paasopstand van 1916 vormde het begin van een lang en bloedig conflict tussen Britse strijdkrachten en Ierse revolutionairen.

  • Meet the Blacks

   Sinds 2 juni op Netflix

   Een Afro-Amerikaanse vader uit Chicago heeft flink geld verdiend. Hij verhuist met zijn gezin naar Beverly Hills net voor de jaarlijkse zuivering. Misdaad is dan legaal.

  • '71

   Sinds 1 april op Netflix

   Een jonge Britse soldaat raakt in Belfast zijn eenheid kwijt in het heetst van de Noord-Ierse strijd. Hij moet een nacht alleen zien te overleven.

  • Happy Valley

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Catherine Cawood, politiebrigadier in Yorkshire, jaagt op een man die haar inmiddels overleden dochter overviel, niet wetend dat hij meedoet aan een ontvoeringscomplot.

  • Our Family Wedding

   Sinds 3 maart op Netflix

   Twee vaders moeten hun culturele verschillen opzijzetten om samen de bruiloft van hun kinderen te plannen. Ze hebben slechts twee weken voordat de grote dag aanbreekt.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.