Celia Imrie op Netflix

  Op zoek naar Celia Imrie op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Celia Imrie speel die je kunt kijken.


  • A Cure for Wellness

   Sinds 21 december op Netflix

   Een naïeve werknemer moet zijn baas ophalen bij een afgelegen wellnesscentrum in Europa en ontdekt de angstaanjagende geheimen van het resort in de bergen.

  • Bridget Jones: The Edge of Reason

   Sinds 7 december op Netflix

   Dit vervolg op de hitfilm begint op het punt dat de voormalige vrijgezel Bridget ontdekt dat het leven met een nieuwe vriend niet zo rooskleurig is als wordt beweerd.

  • Malevolent

   Sinds 5 oktober op Netflix

   Een broer en zus simuleren paranormale ervaringen tegen betaling, maar krijgen het benauwd wanneer een klus in een spookhuis maar al te echt blijkt te zijn.

  • Bridget Jones's Diary

   Sinds 15 juli op Netflix

   Dit ingenieuze verhaal gaat over Bridget Jones' lange reis van de man in haar armen naar de man van haar dromen en biedt inzicht in de denkwijze van vrouwen.

  • Nanny McPhee

   Sinds 14 juli op Netflix

   Weduwnaar Mr. Brown en zijn dominante tante hebben zijn stoute kinderen niet in de hand tot de magische, begripvolle Nanny McPhee komt logeren.

  • The Best Exotic Marigold Hotel

   Sinds 30 april op Netflix

   Om het maximale uit hun magere pensioen te halen, verhuist een groep Britse bejaarden naar India om de rest van hun leven in het Marigold Hotel door te brengen.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.