Cecilia Suárez op Netflix

  Op zoek naar Cecilia Suárez op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Cecilia Suárez speel die je kunt kijken.


  • Are We Done Yet?

   Sinds 23 oktober op Netflix

   Wanneer zijn jonge zoon wordt gearresteerd, moet een taxichauffeur de rechter en de fanatieke media ervan overtuigen dat hij niet de crimineel is die ze zoeken.

  • Alguien tiene que morir

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   In het conservatieve Spanje van de jaren vijftig zorgt de vermeende relatie tussen een jonge man en een Mexicaanse ballerino voor opschudding, met vreselijke gevolgen.

  • La casa de las flores

   Sinds 23 april nieuwe afleveringen

   In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.

  • La casa de las flores presenta: El funeral

   Sinds 1 november op Netflix

   De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.

  • Macho

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is, raakt in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.

  • Elvira, te daría mi vida pero la estoy usando

   Sinds 2 maart op Netflix

   Wanneer de liefde van haar leven een pakje sigaretten gaat kopen en niet meer terugkomt, gaat Elvira, een 40-jarige moeder van twee kinderen, op zoek naar de waarheid.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.