Carrie Coon op Netflix

  Op zoek naar Carrie Coon op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Carrie Coon speel die je kunt kijken.


  • The Sinner

   Sinds 19 juni nieuwe afleveringen

   In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

  • The Post

   Sinds 5 december op Netflix

   The Washington Post moet een keuze maken als een rivaliserende krant een primeur binnenhaalt over een decennialange doofpotaffaire waarbij de president is betrokken.

  • The Keeping Hours

   Sinds 21 mei op Netflix

   Years after the death of their only child and subsequent divorce, a couple discovers that their son's ghost continues to inhabit their former home.

  • Gone Girl

   Sinds 1 februari op Netflix

   Het huwelijk van Nick is al niet zo best meer, maar op een dag komt hij thuis en is zijn vrouw verdwenen. Het politieonderzoek brengt schokkende feiten aan het licht.

  • The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

   Sinds 6 juli op Netflix

   Een ster uit jachtvideo's wil een band smeden met zijn 12-jarige zoon tijdens een tocht door de wildernis, maar leert dat familiebanden niet kunnen worden afgedwongen.

  • Fargo

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Deze serie, die is geïnspireerd op de film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven.

  • Strange Weather

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een rouwende moeder gaat op reis met een vriendin om de confrontatie aan te gaan met de man die volgens haar een zakelijk plan van haar overleden zoon heeft gestolen.

   ┬ę 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.