Carlos Cuevas op Netflix

  Op zoek naar Carlos Cuevas op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Carlos Cuevas speel die je kunt kijken.


  • The Idhun Chronicles

   Sinds 8 januari nieuwe afleveringen

   Een verweesde jongen vecht tegen de moordenaars van zijn ouders om een planeet te redden. Hij ontdekt een nieuwe wereld vol gevaar en wonderen.

  • Are We Done Yet?

   Sinds 23 oktober op Netflix

   Wanneer zijn jonge zoon wordt gearresteerd, moet een taxichauffeur de rechter en de fanatieke media ervan overtuigen dat hij niet de crimineel is die ze zoeken.

  • Alguien tiene que morir

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   In het conservatieve Spanje van de jaren vijftig zorgt de vermeende relatie tussen een jonge man en een Mexicaanse ballerino voor opschudding, met vreselijke gevolgen.

  • Michael McIntyre: Showman

   Sinds 15 september op Netflix

   De charmante comedian Michael McIntyre praat in deze stand-upspecial over familie, technologie, haaien, accenten en die keer dat hij dacht dat hij een wereldleider was.

  • 45 revoluciones

   Sinds 16 augustus nieuwe afleveringen

   In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.

  • Gente que viene y bah

   Sinds 10 mei op Netflix

   Nadat haar vriend is vreemdgegaan, keert een architecte terug naar haar geboortestad om haar leven weer op de rails te krijgen met de hulp van haar excentrieke familie.

  • Merlí

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Deze hippe filosofiedocent schoffeert sommige ouders en wordt door anderen op handen gedragen. Maar al zijn studenten zijn dol op hem, ook zijn eigen homofiele zoon.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.