Bryce Dallas Howard op Netflix

  Op zoek naar Bryce Dallas Howard op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Bryce Dallas Howard speel die je kunt kijken.


  • Spider-Man 3

   Sinds 1 januari op Netflix

   De schijnbaar onoverwinnelijke Spider-Man neemt het op tegen een geheel nieuw stel schurken in het derde deel van de succesvolle avonturenserie.

  • Jurassic World

   Sinds 15 juni op Netflix

   Een dinosauruspretpark probeert toeristen te trekken met een sterke nieuwe aanwinst. Maar dan ontsnapt een dodelijke reus en terroriseert het eiland.

  • Black Mirror

   Sinds 6 juni nieuwe afleveringen

   Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

  • Terminator Salvation

   Sinds 21 mei op Netflix

   Opgegroeid in het post-apocalyptische 2018, leidt John Connor menselijke verzetsstrijders tegen de steeds dominanter wordende militaristische robots.

  • Peter en de draak

   Sinds 3 maart op Netflix

   Wanneer een vreemde jongen beweert dat hij in het bos leeft met een grote, groene draak, gaan boswachter Grace en de jonge Natalie op zoek naar de waarheid.

  • 50/50

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een verder gezonde twintiger krijgt een vroege midlifecrisis als bij hem kanker wordt geconstateerd en hem verteld wordt dat hij 50 procent kans heeft om te overleven.

  • The Twilight Saga: Eclipse

   Sinds 3 maart op Netflix

   Seattle is in de ban van mysterieuze moorden. Terwijl Bella voor de belangrijkste beslissing van haar leven staat, reiken Edward en Jacob elkaar noodgedwongen de hand.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.