Brian d'Arcy James op Netflix

  Op zoek naar Brian d'Arcy James op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Brian d'Arcy James speel die je kunt kijken.


  • 13 Reasons Why

   Sinds 5 juni nieuwe afleveringen

   Middelbare scholier Clay Jensen komt na de tragische zelfmoord van een vriend midden in een reeks hartverscheurende mysteries terecht.

  • Molly's Game

   Sinds 15 oktober op Netflix

   Voormalig olympiër Molly Bloom organiseert poker met hoge inzet voor beroemdheden, maar door haar vorstelijke levensstijl verdwijnt ze bijna achter de tralies.

  • Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House

   Sinds 13 juli op Netflix

   De hooggeplaatste FBI-functionaris Mark Felt, die wordt verscheurd tussen zijn plicht aan de FBI en zijn afkeer van de Nixon-regering, wordt een beruchte geheime bron.

  • Shrek the Musical

   Sinds 21 mei op Netflix

   The greatest fairy tale never told comes to life in this colorful, song-filled, Tony Award-winning Broadway production based on the hit movie.

  • Spotlight

   Sinds 29 mei op Netflix

   Een team van verslaggevers en redacteurs van The Boston Globe onderzoekt een schokkend kindermisbruikschandaal dat door de katholieke kerk in de doofpot werd gestopt.

  • 1922

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een boer geeft op papier toe dat hij zijn vrouw heeft vermoord, maar haar dood is pas het begin van een macaber verhaal. Gebaseerd op de novelle van Stephen King.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.