Blanca Suárez op Netflix

  Op zoek naar Blanca Suárez op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Blanca Suárez speel die je kunt kijken.


  • Las chicas del cable

   Sinds 3 juli nieuwe afleveringen

   In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.

  • A pesar de todo

   Sinds 3 mei op Netflix

   Nadat hun moeder is overleden, ontdekken vier zussen een schokkend familiegeheim en storten ze zich in een avontuur om de waarheid over hun afkomst te ontdekken.

  • El Internado

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Als er op de chique kostschool Laguna Negra vreemde dingen beginnen te gebeuren, ontdekt een groep leerlingen de duistere geheimen van het verleden van de school.

  • El Barco

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Veertig jonge bemanningsleden aan boord van een trainingsschip maken het avontuur van hun leven mee, met name als ze door een storm op zee de weg kwijtraken.

  • Perdiendo el norte

   Sinds 3 maart op Netflix

   Twee Spanjaarden zijn gefrustreerd over hun zinloze diploma. Na het zien van een tv-reclame gaan ze in Berlijn werk zoeken, maar daar blijkt alles toch anders te zijn.

  • Mi Gran Noche

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een werkloze man krijgt een baan als figurant tijdens het maken van een tv-special over oudejaarsavond met crisisverwikkelingen. En die avond lijkt niet op te houden.

  • El bar

   Sinds 2 maart op Netflix

   Een groep onbekenden zit vast in een bar in Madrid na getuige te zijn geweest van een moord. Ze keren zich tegen elkaar wanneer de paniek toeslaat en het dodental stijgt.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.