Benedict Wong op Netflix

  Op zoek naar Benedict Wong op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Benedict Wong speel die je kunt kijken.


  • Deadly Class

   Sinds 2 november nieuwe afleveringen

   In de jaren 80 wordt in San Francisco een dakloze tiener aangenomen op een legendarische privéschool, waar kinderen uit misdaadfamilies 'de dodelijke kunsten' leren.

  • The Dark Crystal: Age of Resistance

   Sinds 30 augustus nieuwe afleveringen

   Als op macht beluste opperheren het leven uit de planeet Thra zuigen, vechten dappere Gelflings terug om hun wereld te redden en het duister te verslaan.

  • Black Mirror

   Sinds 6 juni nieuwe afleveringen

   Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

  • Avengers: Infinity War

   Sinds 31 mei op Netflix

   Superheroes amass to stop intergalactic sociopath Thanos from acquiring a full set of Infinity Stones and wiping out half of all life in the universe.

  • Hummingbird

   Sinds 30 december op Netflix

   Een Afghanistan-veteraan neemt een andere identiteit aan om zijn verleden te ontduiken, maar als zijn vriendin wordt vermoord, kan hij zich niet meer verstoppen.

  • Marco Polo: One Hundred Eyes

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een gevechtsmonnik arriveert geketend aan het hof van Kublai Khan en verdient snel zijn tragische bijnaam in dit verhaal van 30 minuten.

  • Marco Polo

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Marco Polo - gebaseerd op de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger aan het hof van Kublai Khan - speelt zich af in een wereld vol hebzucht, verraad en intriges.

  • Doctor Strange

   Sinds 2 maart op Netflix

   Een briljante, maar arrogante neurochirurg hoopt na een ernstig ongeluk heling te vinden door de kunst van de magie te leren van een oude mystica.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.