Belen Cuesta op Netflix

  Op zoek naar Belen Cuesta op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Belen Cuesta speel die je kunt kijken.


  • La casa de papel

   Sinds 3 april nieuwe afleveringen

   Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

  • Paquita Salas

   Sinds 29 juni nieuwe afleveringen

   Paquita was in de jaren 90 een van de beste agenten voor artiesten in Spanje. Als ze opeens haar grootste klant verliest, gaat ze wanhopig op zoek naar nieuwe sterren.

  • A pesar de todo

   Sinds 3 mei op Netflix

   Nadat hun moeder is overleden, ontdekken vier zussen een schokkend familiegeheim en storten ze zich in een avontuur om de waarheid over hun afkomst te ontdekken.

  • El aviso

   Sinds 24 juli op Netflix

   Nadat zijn vriend wordt doodgeschoten, ontdekt Jon een numeriek patroon achter sterfgevallen op dezelfde plek. Hij probeert het volgende jonge slachtoffer te waarschuwen.

  • Tenemos que hablar

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een gelukkige vrouw geniet van haar nieuwe liefde, maar heeft nog wel de scheidingspapieren van haar depressieve ex nodig. En dat is nog niet zo makkelijk.

  • Ocho apellidos catalanes

   Sinds 3 maart op Netflix

   De Spaanse provinciale mentaliteit wordt duidelijk wanneer een man uit Baskenland wil voorkomen dat zijn dochter met een Catalaan trouwt.

  • La llamada

   Sinds 3 maart op Netflix

   In deze muzikale comedy komen twee rebelse tienermeiden die van elektronische muziek houden, oog in oog te staan met God in een kamp dat door nonnen wordt gerund.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.