Avan Jogia op Netflix

  Op zoek naar Avan Jogia op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Avan Jogia speel die je kunt kijken.


  • Victorious

   Sinds 30 oktober nieuwe afleveringen

   Als beginnend zangeres Tori Vega wordt toegelaten op Hollywood Arts High, heeft ze moeite om zich een plek te verwerven tussen de getalenteerde en excentrieke tieners.

  • Shaft

   Sinds 14 juni op Netflix

   Als een hem onbekende zoon om hulp vraagt, ontdekt de stoere privédetective John Shaft dat zijn zoon helemaal niet op hem lijkt.

  • Ten Thousand Saints

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een tiener uit Vermont moet bij zijn van hem vervreemde vader in New York gaan wonen. Daar raakt hij bevriend met een groep punkers die drugs en alcohol schuwen.

  • Ghost Wars

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   De plaatselijke outcast Roman Mercer moet zijn onderdrukte paranormale krachten gebruiken om zijn afgelegen dorp in Alaska te beschermen tegen bovennatuurlijke krachten.

  • I Am Michael

   Sinds 3 maart op Netflix

   Homoactivist Michael Glatze besluit om zijn seksualiteit op te geven voor zijn religie in dit pijnlijke drama op basis van een waargebeurd verhaal.

  • The Drowning

   Sinds 3 maart op Netflix

   Dankzij de getuigenis van kinderpsycholoog Tom Seymour werd een jongen veroordeeld voor moord. Jaren later kruisen hun wegen opnieuw, wat ongemakkelijke vragen oplevert.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.